INTENS 209: Je lichaam spreekt altijd de waarheid - Dennis van Miltenburg
22 december 2020 

INTENS 209: Je lichaam spreekt altijd de waarheid - Dennis van Miltenburg

Om gezond en gelukkig te zijn is het belangrijk om zo veel mogelijk trouw aan jezelf te leven. Om emoties te voelen die er zijn. En om aandacht te schenken aan de signalen die je lichaam geeft. Je lichaam slaat alles op en spreekt altijd de waarheid, aldus Dennis. Je hebt daarom de keuze: geef je je lichaam bewust je aandacht en heb je de moed om de emoties toe te laten die er zijn? Of stop je signalen/emoties weg en wacht je tot je lichaam reageert in de vorm van een klacht, pijn of ziekte?

Je wilt natuurlijk het eerste! Dat is onder andere waar we het ruim een uur lang over hebben. Dennis is holistisch therapeut. Mocht deze term nieuw voor je zijn. Holisme kijkt naar de verbinding tussen je mentale, emotionele en fysieke gezondheid. Deze drie hebben altijd met elkaar te maken.

In dit interview ontdek je niet alleen hoe je van je stressklachten of pijnklachten af kunt komen, je ontdekt ook hoe je dichter in lijn met je ware ik kunt leven.

Heb je interesse om de Holistic Movement Methode van Dennis te leren? Klik dan hier.

Deze training vindt plaats op 16, 17, 23 en 24 januari. Alleen als luisteraar van deze podcast ontvang je als bonus twee gesigneerde boeken:

‘De Holistische Reis’ van Dennis van Miltenburg
‘Hoe de fuck vind ik geluk’ van Thijs Lindhout

Wanneer je je aanmeldt voor de cursus ontvang je de boeken binnen een paar dagen in je brievenbus!

Meld je hier aan!

Kijken via YouTube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.