INTENS 224: Heal your wounds and find your true self - Lise Bourbeau
13 april 2021 

INTENS 224: Heal your wounds and find your true self - Lise Bourbeau

Met de billen bloot. Dat is wat gebeurt in dit interview. Lise is een Canadese auteur over alles wat met persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis te maken heeft. Haar boek ‘Heal your wounds and find your true self’ heeft zo veel indruk op mij gemaakt dat ik vroeg om haar te interviewen. Gelukkig zei ze ja.

Ik ben zo enthousiast over dit boek omdat het super specifiek is. En eng accuraat. Lise heeft het over vijf verschillende wonden die je op kunt lopen in je jeugd. Deze wonden komen in de rest van je leven tot uiting in bepaald masker gedrag. De wond doet namelijk zo veel pijn, dat je jezelf gedrag hebt aangeleerd om er mee om te gaan.

Maar, je voelt ‘m waarschijnlijk al aankomen, dit gedrag behoedt je niet alleen van pijn, het zorgt er ook voor dat je heel veel liefde en diepgang mist. Daarom is het de uitdaging, als je puur en 100% jij wilt leven, om deze wond op latere leeftijd te helen. Hiervoor moet je het lef hebben om de wond aan te kijken en de pijn te voelen. Dat is de enige manier om er doorheen te gaan.

In het interview vraag ik Lise om een uitgebreide toelichting op deze theorie. Gelukkig doet ze dat en zet ze mij vol op de stip. Ik denk: “Fuck it, dan ga ik er op liggen ook.”. Daarom word ik flink gecoacht en geanalyseerd in dit interview. Hopelijk helpt dit jou om helderheid te krijgen over jouw wonden en hoe jij deze kunt genezen.

Een belangrijke waarschuwing is wel op z’n plaats: luister dit interview alleen als je bereid bent om diep naar jezelf te kijken 🙂

Ik ben erg benieuwd wat je er van vindt. Laat het me weten op Instagram!

Kijken via YouTube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.