INTENS 116: Minder moeten meer FLOW - met Jan Bommerez
04 januari 2019 

INTENS 116: Minder moeten meer FLOW - met Jan Bommerez

Trauma’s van vroeger beperken je geluk van nu.” Dat is een uitspraak uit het interview met Jan Bommerez die me bij is gebleven. En later zei hij: “Kinderen hebben geen reden nodig om gelukkig te zijn.”. Dit zijn twee thema’s waar we het 60 minuten lang in een mega interessante aflevering van de 100% Inspiratie Podcast over hebben gehad.

De rode draad door deze thema’s is ‘flow’. Jan is auteur van de bestsellers ‘Flow en de kunst van het zakendoen’ en ‘Minder moeten, meer FLOW’. De essentie is dat wanneer je in flow bent dingen als piekeren en stress niet bestaan. Wanneer je in flow bent ben je volledig in het hier en nu. Wanneer je in flow bent sta je in contact met je lichaam en voelt het leven goed.

En als je eerlijk bent… Hoe anders is de realiteit? Je zit waarschijnlijk veel in je hoofd en de kunst van piekeren hoeft niemand je te leren. Gelukkig staat dit interview voor je klaar waarin Jan je precies uitlegt hoe je sneller en gemakkelijker in flow kunt komen. Ook zitten er hele concrete tips in het interview, zoals vier dingen waar je op moeten letten bij het managen van je energie. Ik heb slechts één advies voor je: Check. Het. Uit.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.