INTENS 127: Yes-R over het realiseren van zijn jongensdroom
21 februari 2019 

INTENS 127: Yes-R over het realiseren van zijn jongensdroom

“Blijven groeien is het geheim van geluk.”

Dat is één van de uitspraken van Yes-R tijdens het interview dat ik afgelopen dinsdag met hem had… en nu al online staat! We hebben het over geluk, succes, dromen realiseren en in balans leven. Yes-R brak door in 2005 (op zijn 17e!!) met de hit Leipe Mocro Flavor. Hoe is het als je droom in vervulling gaat? En: Hoe ga je als tiener met al deze aandacht om?

Yes-R ligt het open een eerlijk toe in dit interview. De ups en de downs. Vandaag de dag doet Yes-R nog steeds tussen de 120 en 150 optredens per jaar. Vanuit zijn eigen ervaring geeft hij zijn inzichten over de thema’s geluk en succes. Zo beantwoord hij de vraag: ‘Heb je het podium nodig om gelukkig te zijn?’. En: ‘Hoe vind je balans tussen je werk en je gezin?’.

Tijdens het interview vond ik het mooi om iemand te horen spreken die op hele jonge leeftijd super succesvol is geworden en daar nu op terugkijkt. Met de wijsheden die hij over de jaren heeft vergaard en de groei die hij heeft doorgemaakt. Zo zit er bijvoorbeeld een heel groot verschil tussen hoe Yes-R nu omgaat met kritiek en hoe hij dat 15 jaar geleden deed.

Het interview zit boordevol inzichten voor iedereen die groots droomt. Check het nu. Yes-R bedankt! Tof om je te ontmoeten!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.