INTENS 128: Leef trouw aan jezelf... en 20 andere inzichten van Eelco en Thijs!
25 februari 2019 

INTENS 128: Leef trouw aan jezelf... en 20 andere inzichten van Eelco en Thijs!

Eelco de Boer, de man, de legende. Wegens succes zijn we weer een studio ingedoken en we zijn diep gegaan… Qua inhoud dan. En om eerlijk te zijn is dit MEGA uit m’n comfort.

Want ik houd er van om dingen goed voor te bereiden. Aan de andere kant kan flow het beste ontstaan door onvoorbereid te zijn. Dat is wat Eelco en ik doen: we geven elkaar een knuffel, zeggen bijna geen woord tegen elkaar, duiken een studio in en drukken op de ‘REC’ knop.

Daarna is het afwachten. En dat levert in dit geval een podcast aflevering van ruim 2,5 uur op! Waar hebben we het dan over gehad? Echt over ALLES. Over onze doelen voor 2019. Onze grootste les uit 2018. Tips en inzichten om productiviteit, geluk, ondernemen en zelfs ‘nooit meer te laat komen’ komen voorbij!

Houd je er van om in een gesprek gezogen te worden? Alsof je er bij zit? Beluister deze aflevering en geniet van twee ondernemers die respect voor elkaar hebben en in 2,5 uur elkaar inspireren en bijpraten. Amen.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Greg Thorburn
Door

Greg Thorburn

op 07 Mar 2019

Beste Thijs, Wouter Duinisveld heeft mij gewezen op jouw podcasts, waarvoor ik Wouter erg dankbaar ben. Dank voor wederom een fantastische podcast met Eelco. Zo veel punten van herkenning en inspiratie. Zelf ben ik aan het herstellen van een stevige burn-out/ depressie en heb de afgelopen periode met veel plezier en inspiratie jouw podcasts geluisterd. Levert absoluut een positieve bijdrage aan mijn herstel. Ik zou het super top vinden als je erin slaagt om met de volgende personen een mooie connectie te maken: Joe Dispenza, Bruce Lipton, Marc Herremans (Belgische atleet) en mijn eigen coach Patrick van Zuijlen van Eigen Fundament. Ik leg de lat hoog, wellicht te hoog :) Nogmaals dank en keep up the good work. All the best Greg ps is volgens mij de eerste keer dat ik een dergelijk bericht post :)

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.