INTENS 123: Waarom het gewone leven pas écht topsport is - met Sanne van Paassen
15 januari 2019 

INTENS 123: Waarom het gewone leven pas écht topsport is - met Sanne van Paassen

Voor de 100% Inspiratie Podcast heb ik meerdere topsporters geïnterviewd en velen van hen maken de analogie tussen topsport en het gewone leven. Zo ook Sanne van Paassen. Ze is wielrenster en veldrijdster op topniveau geweest. In seizoen 2010-2011 won ze het wereldbekerklassement. Tegelijkertijd haalde ze haar masterdiploma. Ze had het gevoel dat ze alles aankon. Tot ze geblesseerd raakte en geconfronteerd werd met de fysieke en mentale grenzen van het leven.

Door haar mindset te veranderen is ze er krachtiger uitgekomen. Met een hele hoop nieuwe overtuigingen. Ze ontdekte dat er een ‘ontspannen’ manier van presteren bestaat. Je hoeft geen roofbouw te plegen op je lichaam. Je kunt ook je dromen realiseren en genieten van de weg er naar toe. En dit geldt natuurlijk niet alleen voor topsporters, maar voor iedereen!

Sterker nog, het leven van een topsporter is vrij overzichtelijk. Voor de meeste mensen is het nog veel complexer: je werk, je gezin, je gezondheid, je vrienden, je hobby’s, je telefoon, je partner, je bankrekening, etc. En dan ben je ook nog eens super streng voor jezelf en leg je de lat mega hoog. Herkenbaar? Sanne geeft in aflevering INTENS 123 van de 100% Inspiratie Podcast een interessante kijk op het allemaal wat ontspannender kan. Aanrader dus!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.