INTENS 137: Versterk je genezend vermogen op vijf niveaus - met Henk Fransen
30 april 2019 

INTENS 137: Versterk je genezend vermogen op vijf niveaus - met Henk Fransen

Toeval bestaat niet? Afgelopen vrijdag viel er een interview uit. Ik balen, want deze zou maandag online komen. Vervolgens word ik gebeld door Henk Fransen: “Hi Thijs! We zijn aan elkaar gelinkt via Albert Sonnevelt. Ik doe eigenlijk nooit interviews, maar Albert vertelde me: als je een interview doet, doe het dan met Thijs.”. Dus ik helemaal blij! Nu alleen nog een datum vinden…

Ik: “Waar woon je?”. Henk: “In Drachten!”. Ik: “Daar moet ik vanavond zijn! Heb je over 2 uur tijd?”. Henk: “Ja! Kom langs!”.

En zo geschiedde 🙂 Maar waar gaat dit interview over en wat maakt Henk zo bijzonder? Henk studeerde in 1985 af als arts. Sindsdien heeft hij 30 jaar lang onderzoek gedaan naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen van kanker. De bevindingen die hij heeft gedaan zijn ongelofelijk.

Henk heeft ontdekt dat er vijf niveaus van zelfgenezend vermogen zijn. Hier heeft hij vier boeken over geschreven. In 2015 won hij de ParaVisie Award als Inspirator van het jaar.

In dit interview behandelen we alle deze vijf niveaus. Per niveau geeft Henk een duidelijke toelichting en komt hij met concrete tips. Na dit interview kun je aan de slag om het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest aan te spreken. Ik vind dit waanzinnig.

Voor de duidelijkheid: Henk pleit niet voor een 100% alternatieve geneeskunde. Zijn visie is “Één geneeskunde die het beste van alle geneeswijzen verenigt ten dienste van de patiënt.”. Als dit je interesse wekt, ga dit interview nu luisteren.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Linda
Door

Linda

op 30 Apr 2019

Inspirerende podcast!! Dank!

iris
Door

iris

op 01 May 2019

prachtig interview, erg inspirerende zienswijze en resoneert helemaal, mooi, thanks

Joyce
Door

Joyce

op 02 May 2019

WoW wat een enorme inspirerende podcast!! Zo blij met je al 100% podcasts ze zijn keer op keer een aanvulling:))

Matthieu de Korte
Door

Matthieu de Korte

op 08 May 2019

Man man, ik blijf het zeggen, dank Thijs. Wat jij met jouw podcast betekent? Ik vraag mij af of je dat werkelijk beseft? Natuurlijk heb jij deze keuze bewust gemaakt en toch... Soms krijg ik spontaan een brok in mijn strot, kippevel. Je hebt een natuurlijk en instinctief gevoel voor het vinden van jouw bijzondere gasten met hun bijzondere keuzes, kennis en ervaringen, deze zijn zeer inspirerend en rakend. Het resoneert gigantisch in mij. De emoties van dankbaarheid en liefde voor hen en jou Thijs is groot. Harte groet, AdemCoach, ❤atthieu de Korte joiedevivre.nl

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.