INTENS 172: Mark Manson is kritisch over de zelfhulp industrie
25 februari 2020 

INTENS 172: Mark Manson is kritisch over de zelfhulp industrie

De auteur van The Subtle Art of Not Giving a F*ck in de 100% Inspiratie Podcast! Wat ik zo heerlijk vind aan Mark is dat hij met een nuchtere blik kijkt naar de zelfhulp industrie. En hier houd ik van! Het leven is niet maakbaar. Er zijn geen ‘5 stappen naar geluk’. En je kan je leven niet in 1 dag veranderen. Aldus Mark Manson. Met dit soort claims kunnen goedbedoelde boeken of seminars een averechts effect hebben: je voelt je nog slechter over jezelf.

Houdt Mark het dan alleen bij schoppen tegen heilige huisjes? Nee! In zijn boeken presenteert hij een alternatieve, nuchtere blik op de begrippen geluk en succes. Dat dit met enthousiasme wordt ontvangen blijkt uit de meer dan 10 miljoen(!!!!) exemplaren die van zijn boeken verkocht zijn.

In dit interview deelt Mark drie dingen die wat hem betreft mis zijn met de traditionele zelfhulp. Hij deelt de essentie van zijn ‘Not Giving a F*ck’ theorie. Hij gaat in op waarom problemen je gelukkig maken. Waarom het goed is dat er mensen zijn die een hekel aan je hebben. En last but not least: Hoe vind je je ‘f*cks’? Oftewel: hoe kom je achter de dingen die voor jou belangrijk zijn in het leven?

Dat is ook precies waar Mark het op 16 april over gaat hebben tijdens het Masters of Mindset seminar van DenkProducties. Je ontdekt dan onder andere ’12 stupid things people care about too much’. Als je Mark Manson tof vindt en bij dit seminar wilt zijn, lees dan verder. Ik mag je iets heel tofs aanbieden!

Als je als luisteraar van deze podcast een ticket voor dit 1-daagse seminar bestelt, dan krijg je daar een BIZARRE BONUS bij. Namelijk een Meet & Greet met Mark, een gesigneerd boek en je gaat op de foto met Mark! Je kunt je ticket inclusief deze bonussen claimen door te mailen naar mindset@dethijsshow.nl

Je ontvangt dan meteen een unieke link. Wanneer je via deze unieke link je ticket bestelt dan geniet je naast het seminar, van de meet & greet, het fotomoment en een gesigneerd boek. Ik mag maar 25 van deze bonussen weggeven dus weer er snel bij! Als de link niet meer werkt ben je te laat.

Claim je ticket incl. meet & greet: mindset@dethijsshow.nl

Enjoy deze episode!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:
–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk, zie onderstaand!

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.